Logo website
Afspraak maken

Wie zijn wij

Over autobedrijf Jabe Dongen

Zes gecertificeerde autotechnici staan klaar om jou te helpen. Zij zijn opgeleid voor het repareren van alle automerken. Of het nu gaat om groot/klein onderhoud, schadeherstel, of complexe elektronische storingen. Wij staan klaar om je te helpen.
Team autobedrijf Jabe Dongen

Hoe werkt het bij jabe

Stap voor stap uitleg

1
We plannen een datum voor reparatie. Staat u langs de kant van de weg met een kapotte auto, dan halen we de auto op met een autoambulance.
2
Diagnose door middel van uitlezen (€ 35,-). Je krijgt direct terugkoppeling, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.
3
Tijdens de terugkoppeling krijg je een indicatie van de kosten. Je beslist uiteraard zelf of je de reparatie uit wil laten voeren.
4
Bij akkoord repareren we jouw auto. Je krijgt de beschikking over een leenfiets of -auto
Maak een afspraak met de werkplaats

Team autobedrijf jabe

Wij staan voor jou klaar

Karin van Autobedrijf Jabe Dongen

Karin

Karin werkt sinds 1999 bij ons. Ze houdt van de afwisselende werkzaamheden en de gezelligheid onderling. Ze doet bijna alles hier, behalve sleutelen.
John van Autobedrijf Jabe Dongen

John

John werkt al 30 jaar bij ons. Met zijn berg ervaring heeft hij al menig auto eigenaar geholpen. John maakt alle afspraken voor de werkplaats en zorgt ervoor dat jouw auto wordt opgehaald als je met panne langs de weg staat.

Jeroen

Jeroen is in 2017 hier begonnen als stagiaire. Het liefst sleutelt hij aan elektrische of hybride auto's en lost graag elektronische problemen op. Hij is dan ook afgestudeerd als diagnosetechnicus.

Jeffrey

Jeffrey van Autobedrijf Jabe Dongen
Jeffrey werkt hier sinds 2017. Hij houdt van het werken aan verschillende soorten auto's en merken. Het liefst doet hij de grote klussen. Zoals bijvoorbeeld een volledig motorblok of versnellingbak vervangen.

Niek

Niek helpt je bij het zoeken naar een occasion. Hij werkt hier sinds 2016 en vindt het leuk om met verschillende merken te werken. Heb je vragen over een van onze occasions, vraag het aan Niek.
George van Autobedrijf Jabe Dongen

George

George werkt sinds 2018 bij Jabe. Voor hem is sleutelen aan alle merken auto's zijn hobby. Echter, zijn liefde voor Volkswagen maakt hem dé Volkswagen specialist.

Marc

Mark van Autobedrijf Jabe Dongen
Marc werkt sinds 1999 bij Jabe en het liefst sleutelt hij aan oudere auto en campers. Omdat hij al meer dan 20 jaar ervaring heeft,  is hij de backup van John als die er niet is.
Peter Melsen van Autobedrijf Jabe Dongen

Peter

Hallo, Ik ben Peter Melsen en ben de nieuwe eigenaar van Autobedrijf Jabe Dongen. In 2009 begonnen met een autoschadeherstel bedrijf. Door Jabe en Melsen Autoservice samen te voegen, hebben we echt alles onder één dak.
wil ligtenberg
wil ligtenberg
15/06/2021
3 B Betrokkene betrouwbaar betaalbaar
Rene A
Rene A
27/04/2021
Prima service bij een dito bedrijf.
Eugène vandenBrand
Eugène vandenBrand
05/04/2021
Klantvriendelijk deskundig en snel geholpen
Frank Wuijts
Frank Wuijts
05/04/2021
Zeer vriendelijke en geschikte mensen. Fijn om zaken mee te doen
envelopephonemenuchevron-down